Na heftige periode: Niels Destadsbader komt naar buiten met groot nieuws
LHX
Na heftige periode: Niels Destadsbader komt naar buiten met groot nieuws
Foto: Photonews

Niels Destadsbader heeft een ontzettend drukke én emotioneel intense periode achter de rug. Nu is het echter tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Op Instagram deelt Niels Destadsbader een opvallende video. "De afgelopen periode is er heel veel gebeurd", begint hij zijn boodschap. Zo werkte hij hard bij VRT 1, waar hij onder andere 'Ik vraag het aan' maakte.

Op privévlak ging het echter niet zo goed met hem. Hij moest afscheid nemen van zijn mémé Nelly, en bovendien kreeg hij af te rekenen met massaal veel kritiek. Daarom vertrok hij een tijdje op vakantie om zijn hoofd leeg te maken.

"Maar toen ik terug thuiskwam, gebeurde er iets verschrikkelijks. De plek waar ik 12 jaar gewoond heb, plots was het allemaal weg. Ik was alles kwijt." Hij heeft het uiteraard over de brand die heel zijn loft in de as legde.

Halsoverkop moest hij op zoek naar een nieuwe woonst. Daarnaast begonnen ook de shows van '14-18'. "Dus ik kon niet anders dan blijven gaan."

Aan die heftige periode is inmiddels een einde gekomen. Het is tijd om terug te keren naar zijn grootste liefde: muziek. "Ik kan jullie weer nieuwe muziek laten horen, en dat maakt mij heel blij", klinkt het.

Zijn volgers zijn ontzettend blij met het nieuws. "Wauw! We hebben dit zo ontzettend gemist", reageren ze. "Wat kijken we er al naar uit!" "Eindelijk!" "Hij is terug!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Niels Destadsbader (@niels_destadsbader)

Meer nieuws

Meer nieuws

.