Groot verschil tussen Larissa en Simen wordt duidelijk in 'Blind Getrouwd': "Kom daar niet mee af"
LHX
Groot verschil tussen Larissa en Simen wordt duidelijk in 'Blind Getrouwd': "Kom daar niet mee af"
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' is het tijd voor de eerste relatietest voor de koppels: samen op reis gaan. Simen, Larissa, Thomas en Karlien trekken naar Mexico.

Na hun huwelijksnacht duiken Simen, Larissa, Thomas en Karlien samen de Mexicaanse jungle in. Daar volgen ze onder andere een kookles bij de Maya's. 

Vooral voor Simen is dat een hele belevenis. Hij waagt zich aan een (iets te) stevige pikante hap. Daar heeft hij meteen spijt van. "Dit brandt echt letterlijk mijn ziel binnen", puft hij.

Daarna ondergaan de vier, op uitnodiging van de Maya's, een spiritueel zuiveringsritueel, gevolgd door een reiniging in de zweethut. Voor Larissa, die spiritueel is, is het een bijzondere ervaring.

"Ik vond het zo zot om mee te maken", zegt ze. "Je verstaat die mens niet, maar je weet waarover het allemaal gaat. Dat was zó intens! Ik dacht: niet wenen, Larissa, hou je in. Ik vond dat echt machtig."

Helaas heeft Simen er een heel ander gevoel bij. "Ik ben totaal niet spiritueel. To-taal niet. Ik geloof in de wetenschap", klinkt het bij hem. "Kom niet af met een steen die je kracht geeft en die je tegen je hoofd moet houden of zo, absoluut niet."

Of de twee pasgetrouwden dat verschil kunnen overbruggen is nog maar de vraag. Simen lijkt alvast wel flexibel te zijn. "Larissa is heel spiritueel en dat is wel leuk om te zien", vindt hij. "Ik heb daar respect voor. Het is niet omdat ik niet spiritueel ben aangelegd dat mijn partner dat niet mag zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.