Kijkers van 'The Masked Singer' denken te weten wie Zebra is: "Ze hebben ons weer misleid"
LHX
Kijkers van 'The Masked Singer' denken te weten wie Zebra is: "Ze hebben ons weer misleid"
Foto: VTM

In de tweede show van 'The Masked Singer' geven Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike het beste van zichzelf. Zebra maakt erg veel indruk op de jury.

'Dance The Night' van Dua Lipa is het nummer waarmee Zebra de jury omverblaast. "Het is keigoed!", roept gastjurylid Fien Germijns uit.

De grote vraag is natuurlijk echter welk bekend gezicht er in het pak van Zebra zit. Op sociale media wordt er al heel wat over gespeculeerd. Enkele namen die genoemd worden, zijn die van Celine Van Ouytsel, Laura Tesoro en Tinne Oltmans.

De persoon die het meest genoemd wordt, is echter Zita Wauters. "Hoor je aan de stem!", vinden sommigen. "Maar ze hebben ons weer misleid met het pak! De heupen zijn vals." Dat zou zomaar kunnen: ook bij Camille als Miss Poes zat er ter hoogte van haar heupen extra vulling in haar pak.

Onlangs nog zong Zita Wauters bij de 40 jaar Clouseau-special van 'Tien Om Te Zien' een mooie versie van Swentibold. "Dus ik dacht: die heeft zangles gekregen bij 'The Masked Singer'", oppert iemand. Dat zou zomaar eens kunnen!

'Dance The Night' van Dua Lipa is het nummer waarmee Zebra de jury omverblaast. "Het is keigoed!", roept gastjurylid Fien Germijns uit.De grote vraag is natuurlijk echter welk bekend gezicht er in het pak van Zebra zit. Op sociale media wordt er al heel wat over gespeculeerd. Enkele namen die genoemd worden, zijn die van Celine Van Ouytsel, Laura Tesoro en Tinne Oltmans.De persoon die het meest genoemd wordt, is echter Zita Wauters. "Hoor je aan de stem!", vinden sommigen. "Maar ze hebben ons weer misleid met het pak! De heupen zijn vals." Dat zou zomaar kunnen: ook bij Camille als Miss Poes zat er ter hoogte van haar heupen extra vulling in haar pak.Onlangs nog zong Zita Wauters bij de 40 jaar Clouseau-special van 'Tien Om Te Zien' een mooie versie van Swentibold. "Dus ik dacht: die heeft zangles gekregen bij 'The Masked Singer'", oppert iemand. Dat zou zomaar eens kunnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.