VTM neemt beslissing over speurdersteam van ‘The Masked Singer’: “Ten koste van Aster en Lize”
PMN
VTM neemt beslissing over speurdersteam van ‘The Masked Singer’: “Ten koste van Aster en Lize”
Foto: Photonews

Vrijdagavond is er een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Dan is er ook weer een ontmaskering. Het gaat opnieuw spannend worden.

Dit seizoen is er in ‘The Masked Singer’ een heel nieuw speurdersteam samengesteld. Met Frances Lefebure en Boris Van Severen is er ook een koppel van de partij. “Ze zijn een geweldig stel dat de harten van het grote publiek doet smelten,” zegt een mediawatcher in TV-Familie. “Ze liggen zo goed in de markt als duo. Dat bewijzen ze ook op sociale media. Dus ja, misschien is dit niet de laatste samenwerking van het koppel bij de zender…”

Het is wel een opmerkelijke keuze. “Het gaat misschien wel ten koste van Lize Feryn en Aster Nzeyimana,” bedenkt de mediawatcher zich. “Zij hadden ook perfect als koppel in het speurdersteam kunnen zetelen.”

"Het zou logischer geweest zijn mochten Aster Nzeyimana en Lize Feryn als koppel deel uitmaken van het speurdersteam"

“Lize en Aster waren fantastisch als de Robotjes. En daarna werd Aster bij de VRT weggeplukt om voetbalcommentator te worden en om in shiny floor-shows te schitteren. Het was daarom logischer als VTM voor hen had gekozen, toch?”

“Maar het is geweten dat Lize iemand is die liever haar eigen weg uitstippelt. Als actrice, model en zakenvrouw. Misschien koppelt ze haar carrière niet graag aan die van haar lief?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.