Debby Pfaff en Nicolas Liébart uit elkaar na 22 jaar huwelijk
PMN
Debby Pfaff en Nicolas Liébart uit elkaar na 22 jaar huwelijk
Foto: Instagram @debbypfaff

Debby Pfaff en Nicolas Liébart zijn niet meer samen. Dat maakte de familie Pfaff zelf bekend. Ze waren 22 jaar getrouwd.

Debby Pfaff en Nicolas Liébart zien een einde komen aan hun huwelijk. Echt verrassend is dat nieuws nu ook weer niet. Er waren immers de laatste maanden geruchten in die richting.

De familie Pfaff wilde het graag geheimhouden, maar legt aan het Laatste Nieuws toch een verklaring af. “Wij bevestigen hierbij dat Debby Pfaff en Nicolas Liébart besloten hebben om een einde te stellen aan hun huwelijk”, klinkt het.

Over de reden van de breuk wil de familie niet communiceren. “Uit respect voor hun twee zonen en familie zullen er geen verdere interviews of verklaringen worden gegeven. Wij vragen de media om hun privacy in deze periode te respecteren en geven verder geen commentaar. Met dank voor het begrip.”

Debby en Nicolas hebben met Keano en Liam twee zonen. Hun twee zonen wagen zich intussen aan een carrière als model. Ook hun moeder Debby wil terug wat meer dingen gaan doen in de media, liet ze eerder al weten.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.