Eindelijk meer details over nieuw tv-programma van Viktor Verhulst: Joris Hessels verklapt de naam
LHX
Eindelijk meer details over nieuw tv-programma van Viktor Verhulst: Joris Hessels verklapt de naam
Foto: Photo News

Joris Hessels en Viktor Verhulst namen samen deel aan 'De expeditie: Groenland'. Ze werden er goede vrienden.

Ook na 'De expeditie' zijn Joris Hessels en Viktor Verhulst erg close gebleven. Algauw wisten ze dat ze samen een tv-programma wilden maken.

De afgelopen tijd lieten de twee in interviews weleens vallen dat ze ermee bezig waren, maar wát het precies was, daar wilden ze nog niets over kwijt. Enkel dat het een soort reisprogramma zou worden.

Op Radio2 brengt Joris daar eindelijk verandering in. Hij vertelt dat hij net terug is van opnames met Viktor. "Het is een programma waarin we samen regio's gaan ontdekken die ofwel nog onontdekt zijn, ofwel zeker ontdekt moeten worden", omschrijft hij het project.

Waar hij juist naartoe is geweest, mag hij nog niet prijsgeven, maar een tip wil hij wel geven. "Het zat in het nieuws vanmorgen. Er is héél veel water gevallen."

Het is met andere woorden een land in Centraal-Europa. Polen, gokt presentator Peter Van de Veire. "In de buurt", is Joris' antwoord.

Hij verklapt ook alvast de naam van het programma: 'Zonder sterren'. "Oei, mocht ik dat niet zeggen?", beseft hij echter meteen. Oeps!

Meer nieuws

Meer nieuws

.