Nu ze opnieuw met drie zijn: Wie wordt het volgende slachtoffer in De Verraders?
WVDS
Nu ze opnieuw met drie zijn: Wie wordt het volgende slachtoffer in De Verraders?
Foto: VTM

Het VTM-programma De Verraders kon deze week gelukkig doorgaan zoals gepland in het uitzendschema. En daar hebben de kijkers dubbel en dik van genoten. De chaos bij de bondgenoten was na de vorige aflevering compleet.

Eindelijk komen ze te weten dat Roman verleid is door de twee andere verraders om zich bij hen te voegen. “Ik zeg resoluut ja. Na de verbanning van Isabelle is er iets geklikt: het is maar een spel. Ik wil het spel spelen en heb nu de kans gekregen om dat op een next level te doen. Let’s do this!”

De groep verraders groeit, en de bondgenoten zijn nog nooit zo hard in de war geweest. Astrid lijkt de enige die overtuigd is, en aan de ronde tafel gaat ze onmiddellijk in de aanval tegen Joris. Uiteindelijk wordt Joris weggestemd.

Alles verloopt perfect volgens plan voor de verraders "Ze zijn zichzelf aan het uitschakelen"

Voor de verraders die nu opnieuw met zijn drieën zijn, William, Sean en Roman, verloopt alles volgens plan. “Ze zijn zichzelf aan het uitschakelen. Het enige wat wij moeten doen, is ja knikken.”

Wie het volgende slachtoffer wordt en welke deelnemer ze gaan uitschakelen, blijft nog een vraag. Gilles is zeker een optie, maar ook Slongs en Ingeborg komen in het vizier van de drie verraders. “Als we voor Ingeborg gaan, destabiliseren we de groep. Is dat niet interessanter?” Wie denk jij dat de volgende is die geëlimineerd zal worden?

Meer nieuws

Meer nieuws

.