Plottwist in 'De Verraders': "Iets héél verdachts opgemerkt"
LHX
Plottwist in 'De Verraders': "Iets héél verdachts opgemerkt"
Foto: VTM

In 'De Verraders' zijn de bondgenoten er al in geslaagd om één verrader naar huis te sturen. Het zou weleens kunnen dat deze week nummer twee de duimen moet leggen.

Met Jonatan Medart heeft er al één verrader het spel moeten verrader. In de aflevering van zondag wordt de volgende aanval al ingezet. Deze keer richten de bondgenoten hun pijlen op Lotte Vanwezemael.

Zij is hoofdverdachte nummer één, maar zelf heeft ze het niet door. "Ik heb al andere namen gehoord, van alles door elkaar, maar mijn naam is nog niet gevallen", klinkt het bij haar. Dat hebben de bondgenoten graag: zij willen haar aan de ronde tafel verrassen.

Terwijl ze nog wat bewijs proberen te verzamelen, komt ook mede-verrader William op de hoogte van de verdenkingen tegen Lotte. Hij staat plots voor een moeilijke keuze: ofwel verdedigt hij haar, ofwel moet hij haar opofferen.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, zorgt een kandidaat die tot nu toe op de achtergrond bleef, plots voor een plottwist van formaat. "Ik ben de voorbije tafels stil geweest, maar ik wil pas iets zeggen als ik iets concreets gezien heb. En ik heb iets héél verdachts opgemerkt", zegt die. Het belooft met andere woorden een heftig rondetafel gesprek te worden...

Meer nieuws

Meer nieuws

.