Pat Krimson krijgt verdict te horen van dokter over zijn medisch probleem: “Een kleine verlamming”
PMN
Pat Krimson krijgt verdict te horen van dokter over zijn medisch probleem: “Een kleine verlamming”
Foto: Photonews

Pat Krimson (59) zien we vanavond in ‘Tien Om Te Zien’. Hij brengt er met 2Fabiola twee nummers. Het zal voor Pat wel anders lopen dan hij in gedachten had.

Pat Krimson en Loredana vormen 2Fabiola. Ze werken deze zomer een heel drukke agenda af. “Het is best wel heftig”, reageert een hese Pat bij Het Laatste Nieuws. “Je hoort het ook wel aan mijn stem.”

Pat kampt immers met stemproblemen. “Ik ben een beetje aan het sukkelen met mijn stem”, zegt hij daarover. “Het gaat vooral om mijn rechter stemband.”

Misschien is de stemband van Pat wat oververmoeid door al die optredens? “Nee, dat is het niet”, gaat de dj verder. “De dokters zeggen dat ik op dit moment met een kleine verlamming zit.”

“Dat is best wel heftig. Het kwam ook heftig binnen, maar ik denk wel dat het goed zal komen. Ik ben nu ook met een stemcoach bezig.”

“Er zijn onderzoeken gedaan. Zo heeft men onder meer een CT-scan gemaakt. Alles komt goed. Ik hoop dat ik er snel doorheen kan geraken.”

We wensen Pat alvast het beste toe. Hij zal het publiek in ‘Tien Om Te Zien’ vanavond niet kunnen aanmoedigen. Dat zal nu Loredana moeten doen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.