Sabine Hagedoren duidelijk over haar zoon Lars: “Zal hij zelf voor moeten zorgen”
PMN
Sabine Hagedoren duidelijk over haar zoon Lars: “Zal hij zelf voor moeten zorgen”
Foto: VRT1

Sabine Hagedoren is weervrouw bij de VRT. We zien haar op televisie en horen ze op de radio. Sabine houdt ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over het weer.

Sabine Hagedoren is naast weervrouw ook mama. Ze heeft met Lise, een dochter van zeventien jaar, en met Lars, een zoon die een jaartje ouder is.

De weervrouw zegt in Story dat haar twee kinderen heel zelfstandig zijn. “Ik heb hen ook niet moeten aanporren om een vakantiejob te zoeken en hun zomers zinvol in te vullen. Ik heb hen daar volledig vrij in gelaten, maar een vakantiejob is niets nieuws voor hen,” zegt ze.

“Mijn zoon is erg sportief; hij heeft dan ook een cursus sportmonitor gevolgd. Zijn zomers spelen zich voor een deel af op sportkampen. De centen komen van pas voor hen. Mijn zoon gaat graag naar fuiven en pikt al eens een festival mee met zijn vrienden, en zoals je weet, is dat tegenwoordig geen goedkoop tijdverdrijf.”

“Ik hou hem daarin helemaal niet tegen, maar dan moet hij er ook wel iets voor doen. Sinds hun zestiende doen ze in de zomer vakantiewerk, en ze vinden dat heel normaal.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.