Alsof Joris nog niet genoeg is: Dit is de nieuwe slechterik in 'Familie'
LHX
Alsof Joris nog niet genoeg is: Dit is de nieuwe slechterik in 'Familie'
Foto: VTM

In 'Familie' zorgt Joris Nuyens, alias opperschurk Bert Van den Bossche al maandenlang voor heel wat spanning. Deze vrijdag maakt nóg een slechterik zijn opwachting.

Vanaf vrijdag 13 september wordt de suspense in 'Familie' stevig opgedreven. Een nieuw personage, Paul Dujardin, doet zijn intrede. Hij wordt vertolkt door Manou Kersting, die bekend is van onder meer 'LouisLouise', 'Undercover' en 'Groeien & Bloeien'.

Anders dan Joris richt Paul zijn pijlen niet op de Van den Bossches, maar wel op... Joris. Paul is namelijk de huurmoordenaar die in opdracht van Joris een aanslag pleegde op Bart Van den Bossche in Dubai.

Die aanslag mislukte, en Joris trok er de stekker uit. Maar dat is buiten Paul gerekend, die hier is om zijn geld op te eisen. Zijn komst dreigt Joris nog meer stokken in de wielen te steken en zet de twee bad guys lijnrecht tegenover elkaar... Dat belooft!

Manou is alvast erg blij met de rol die hij gekregen heeft. "Het is een hele uitdaging om in 'Familie' gevaar te vertegenwoordigen. Voor mij een fijn avontuur", klinkt het bij hem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.