'Familie'-kijkers niet te spreken over wat ze zien: "Degoutant mens"
LHX
'Familie'-kijkers niet te spreken over wat ze zien: "Degoutant mens"
Foto: VTM

Nu Mathias in 'Familie' stilaan weer hersteld is van zijn beroerte, ontstaan er heel wat spanningen tussen hen en Vanessa. Zij heeft tijdens zijn afwezigheid CoBrew immers rechtgehouden.

Mathias is weer klaar om zijn taak als ceo van CoBrew op te nemen, maar voor Vanessa voelt dat alsof ze aan de kant geschoven wordt. Een hele tijd lang heeft zij immers zijn job uitgevoerd, maar vanaf nu is ze opnieuw 'slechts' secretaresse.

"Het getuigt van weinig respect", vindt ze. "Ik heb dat bedrijf recht gehouden, hé. Zonder mij was er zelfs geen bedrijf geweest om naar terug te keren." Mathias weet echter van geen wijken.

De kijkers geven hem gelijk. "Nu gaat Vanessa toch echt te ver", reageren ze op sociale media. "Het is Mathias' bedrijf en als hij het terug overneemt, moet zij dat aanvaarden." "Die denkt dat ze zich alles kan permitteren!"

"Mathias heeft nog veel geduld met haar, ik zou haar allang buiten gemeten hebben", klinkt het ook. "Wat arrogant van Vanessa." "Degoutant mens. Ze mag blij zijn dat ze groot is geworden door hem."

"Ze heeft veel noten op haar zang." "Goed dat Mathias haar eens goed op haar plaats heeft gezet, het werd hoog tijd." "Groot gelijk dat hij terug het roer in handen neemt!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.