Hoe loopt het af tussen Louise en Joris in 'Familie'? Charlotte Sieben verklapt al iets
LHX
Hoe loopt het af tussen Louise en Joris in 'Familie'? Charlotte Sieben verklapt al iets
Foto: VTM

In 'Familie' begint het langzaamaan duidelijk te worden dat Joris niet bepaald te vertrouwen is. Louise is zich echter van geen kwaad bewust.

Louise en Joris zijn erg close. Dat Joris het slecht voor heeft met de Van den Bossches, ziet Louise totaal niet. De vraag is hoe lang dat zo nog kan doorgaan.

"Ze hebben een heel intieme relatie. Het is misschien wel de eerste relatie die zo intiem is na die met haar papa", zegt actrice Charlotte Sieben in de podcast 'Familieklap'.

Toen ze in het script las dat Joris eigenlijk Louises échte vader is, schrok ze wel even. "What the fuck doen ze nu allemaal?", kwam er meteen in haar op.

Het kan niet anders dan dat dat alles op een dag helemaal ontploft. "Het gaat tot een heel dramatisch punt komen", verklapt ze al. "Ik kan er nog niks over zeggen, maar ik was megablij toen ik dat las."

"De apotheose is echt crazy bananas. Het is keigoed. Het leuke is ook dat ik en Jan, die Joris speelt, heel veel inbreng hebben gehad in die scènes. De plek waar het wordt opgenomen gaat keimooi woorden, ik kijk er enorm naar uit."

Wat voor een locatie dat is, wil ze nog niet prijsgeven. "Maar ik kan wel al zeggen: het is niet in de vertrouwde studio's."

Meer nieuws

Meer nieuws

.