Hugo Sigal gaat gastrol vertolken in ‘Familie’: Hij stelt ons zijn personage voor
PMN
Hugo Sigal gaat gastrol vertolken in ‘Familie’: Hij stelt ons zijn personage voor
Foto: VTM

Hugo Sigal (76) zien we binnenkort opduiken in ‘Familie’. Hij gaat daar een gastrol vertolken. De zanger/acteur is in de wolken met zijn nieuwe uitdaging.

Hugo Sigal stond dinsdag voor het eerst op de set van ‘Familie’. “Vreemd genoeg had ik geen last van zenuwen”, bedenkt Hugo zich in Het Laatste Nieuws. “Ik voelde me meteen opgenomen in de familie. Mijn debuut was zalig en viel beter mee dan ooit had durven dromen. Ik ga me hier enorm amuseren.”

Hugo heeft zijn gastrol te danken aan Janine Bischops (82). Zij speelt in ‘Familie’ al een tijdje de rol van Brigitte. Janine en Hugo zijn al een hele tijd goede vrienden. 

Hugo Sigal gaat in 'Familie' de rol van Marcel spelen

Hugo stelt ons ook zijn personage voor. Hij gaat in ‘Familie’ de rol van Marcel vertolken. ‘Wolff & Boss’ huurt de gepensioneerde Marcel Lodewijckx in om de lancering van een nieuwe retro-collectie te presenteren. 

“Ik speel de ex-comedian die het aan de stok krijgt met Brigitte”, geeft Hugo meer uitleg. “Zij ziet onze samenwerking helemaal niet zitten en die wrevel blijkt wederzijds. Het levert heerlijke scènes op."

"Deze rol heb ik volledig aan Janine te danken. Ze liet aan de scenaristen weten dat ik een rol in ‘Familie’ wel zag zitten. Ze waren enthousiast en bedachten deze verhaallijn speciaal voor mij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.