Wow! Kürt Rogiers speelt hoofdrol in iconische serie
LHX
Wow! Kürt Rogiers speelt hoofdrol in iconische serie
Foto: VTM

Dit najaar pakt VTM uit met een bijzondere comeback. 'Medisch Centrum West' komt terug op tv.

In de nineties werd 'Medisch Centru West' één van de meest iconische ziekenhuisseries aller tijden. Dertig jaar later is de reeks terug, met een gloednieuwe cast.

Niemand minder dan Kürt Rogiers speelt een van de hoofdrollen. 20 jaar nadat hij dokter Filip Driessen vertolkte in 'Spoed' trekt hij opnieuw een witte doktersjas aan. Hij speelt de rol van psychiater Casper.

Hij schittert naast Nederlandse topacteurs zoals Susannah El Mecky, Frans van Deursen, Beau Schneider, Saskia Temmink, Lieke van den Broeck en Quiah Shilue. De serie toont de hectische realiteit van het ziekenhuisleven, maar ook de liefde en toewijding van het personeel op de spoedafdeling.

"Het is een leuke uitdaging om in een totaal andere rol te kruipen dan mijn vertrouwde personage Lars bij 'Familie'", laat Kürt weten. "Zelf was ik vroeger gigantische fan van de reeks en ik ben dan ook dankbaar voor de unieke kans om hieraan te mogen meewerken."

'Medisch Centrum West' is een productie van het Nederlandse Talpa TV, in samenwerking met VTM. De opnames zijn achter de rug, maar wanneer de serie precies wordt uitgezonden, is nog niet bekendgemaakt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.