Kenny B verbaast iedereen tijdens Nederlandse viering Olympische atleten: "Bij 35 graden..."
WVDS
Kenny B verbaast iedereen tijdens Nederlandse viering Olympische atleten: "Bij 35 graden..."
Foto: VTM

Kenny B, een Surinaams-Nederlandse zanger, werd vorig jaar bekend bij het grote publiek in ons land door zijn samenwerking met Niels Destadsbader.

Samen met Niels Destadsbader bracht Kenny B een zwoele zomerhit uit: Liefs voor later. Nu is de zanger Kenny B extra opgevallen tijdens de viering van de Nederlandse Olympische atleten. De atleten werden samen met hun vrienden en familie uitgenodigd in Scheveningen.

Kledingkeuze Kenny B viel ontzettend hard op

Humberto Tan praatte de feestelijke gebeurtenis aan elkaar en Kenny B zong toepasselijk zijn hitnummer Parijs. Maar niet zozeer het optreden, maar wel de kledingkeuze werd achteraf nogal fel besproken in Shownieuws.

Terwijl presentator Humberto openlijk vertelde over de verstikkende hitte, had Kenny B nog een sjaal om. “Het was bloedheet op het strand,” klinkt het achteraf bij Humberto.

Bram Moszkowicz, Shownieuws-deskundige, kon zijn ogen niet geloven: “Zag ik nou goed dat Kenny B een sjaal om had?” Waarop Dyantha Brooks het omschrijft als zijn 'handelmerk'. Bram gaat verder: “Ook bij 35 graden…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.