Conner Rousseau overladen met kritiek op zijn kledingstijl: "Echt niet mooi"
LHX
Conner Rousseau overladen met kritiek op zijn kledingstijl: "Echt niet mooi"
Foto: Photonews

Conner Rousseau mag dan wel politicus zijn, toch hoeft het leven voor hem niet altijd serieus te zijn. Op Instagram deelt hij enkele opvallende foto's.

"Een goede maat van mij maakt eigen kledij. Belgische makelij. En hij wou me vandaag in zijn kleren naar We Can Dance sturen", schrijft Conner Rousseau op Instagram. "'t Is iets bijzonders. Haters gonna hate. Maar voor mijn vrienden doe ik alles."

De kleren in kwestie zijn inderdaad erg bijzonder. Conner poseert in een wijde donkerblauwe broek en hemd. Daarbij draagt hij ook nog een vreemd zilveren schoudertasje, een paar sandalen en een hippe zonnebril.

Zoals hij voorspelt, komen er inderdaad heel veel negatieve reacties op zijn outfit. "Echt niks voor jou... Met alle respect voor de ontwerpen maar dit staat je niet", wordt er geschreven. "Dit ben jij niet."

"Eerlijk, niet echt mooi", klinkt het ook. "Ieder zijn smaak, maar 't is echt niet mooi!" "Ik zie je liever met iets anders." "Niet zo wow."

Er zijn echter ook heel wat mensen die wél enthousiast zijn. "Ik vind het heel knap en speciaal", vinden die. "Tof hoor." "Ja hallo, wat een bink." "Doe gewoon aan waar jij je goed in voelt, al de rest is niet belangrijk!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.