Zien we Kristel Verbeke binnenkort in Thuis opduiken?
WVDS
Zien we Kristel Verbeke binnenkort in Thuis opduiken?
Foto: Photonews

Kristel Verbeke is ook na haar carrière als K3’tje nog heel actief. Zo maakt ze ondertussen programma’s. Maar acteren in een soap zoals Karen Damen dat momenteel ook in Familie doet, dat zouden kijkers wel kunnen appreciëren. Maar ziet ze dat zelf zitten?

Acteren is een talent dat Kristel Verbeke met haar verleden als K3’tje ook heeft kunnen ontwikkelen in verschillende films en series. Bovendien werkte ze de afgelopen jaren ook al mee in verschillende theaterproducties.

Dus haar een vraag stellen over acteren is eigenlijk voor de hand liggend. Dat denken Sander en Imane ook wanneer ze Kristel Verbeke voor hun microfoon krijgen tijdens hun podcast 22 Minuten Stomme Vragen.

"Zou je ooit in Thuis meedoen", een leuke vraag voor Kristel Verbeke

Zo vragen ze Kristel: “Zou je ooit in Thuis meedoen?” Tot grote verrassing van Sander en Imane is het antwoord van Kristel duidelijk: “Nee.” En ze heeft daar ook haar redenen voor. “Dat is te veel hetzelfde”, klinkt het bij de zangeres-actrice en programmamaker.

“Niet in verhalen en niet in uitzending, maar voor mezelf”, verduidelijkt Kristel zich. “Steeds op dezelfde manier, nee daar zou ik geen uitdaging in zien,” is haar besluit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.