Heeft Candice Martens nieuwe vriend gevonden? Ze geeft zelf het antwoord
PMN
Heeft Candice Martens nieuwe vriend gevonden? Ze geeft zelf het antwoord
Foto: Instagram @candice.martens

Candice Martens kennen we nog van haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd gekoppeld aan Marijn Lenaerts, maar hun huwelijk hield echter geen stand.

Candice Martens is tegenwoordig een bekende influencer. Bij Het Laatste Nieuws vertelt ze wat ze nog allemaal wil doen. “Ik vind het eigenlijk wel heel leuk om met een microfoon rond te lopen. Ik vind het heel leuk om backstage mensen te interviewen. Ik ben een spontaan persoon die niet over alles zo nadenkt. Ik ga gewoon naar iemand toe met de microfoon en stel de vraag.”

Candice zegt ook dat het niet makkelijk is om influencer te zijn. “Je steekt daar echt wel veel tijd in,” merkt ze op. “Je wilt ook vooral jezelf blijven en ook echt wel een niche vinden die bij je past. Dat vind ik wel belangrijk.”

“Als je dat niet vindt, dan ben je één van de zovelen en ga je er ook niet uitspringen. Bij ‘Blind Getrouwd’ had ik ook nooit verwacht dat ik een man zou ontmoeten met wie het zo goed zou klikken. Nee, ik heb nog geen nieuwe vriend. Ik ben gigantisch aan het genieten van the single life.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.