Zien 📷 Pascale Naessens en Paul Jambers hebben verrassende gewoonte: “Goed voor het hart en de liefde”
PMN
📷 Pascale Naessens en Paul Jambers hebben verrassende gewoonte: “Goed voor het hart en de liefde”
Foto: Instagram@pascalenaessens

Pascale Naessens heeft nieuws te melden. Ze maakte het nieuws zelf bekend. Ze deed dat op haar Instagram.

Pascale Naessens, de vrouw van voormalig TV-presentator Paul Jambers, is een gepassioneerde kookboekenschrijfster. Met haar liefde voor koken heeft ze al talrijke kookboeken uitgebracht. Nu voegt ze daar een nieuw boek aan toe, dat absoluut de moeite waard is om in de gaten te houden.

Haar aankomende kookboek is ontworpen om koken simpel en toegankelijk te houden. “Het komt over een maand uit,” laat Pascale enthousiast weten. Het boek draagt de titel ‘Super Simpel’ en belooft een collectie recepten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn, perfect voor drukke gezinnen en kookliefhebbers.

Naast haar culinaire ontdekkingen doet Pascale ook een interessante onthulling over haar relatie met Paul Jambers. Ze vertelt over hun verrassende gewoonte: “We doen aan keukendansen,” legt ze uit. Dit zorgt niet alleen voor plezier in de keuken, maar versterkt ook hun band als stel.

Op haar Instagram deelde Pascale een foto waarop zij en Paul vol overgave aan het keukendansen zijn. “Iets wat we vaak doen! Het is goed voor het hart, voor de liefde, en het maakt endorfines vrij. Wie danst, leeft langer,” voegt ze toe met een glimlach. In haar nieuwe kookboek vind je meer dan 80 eenvoudige eenpansgerechten, zodat je genoeg tijd overhoudt om samen te dansen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pascale Naessens (@pascalenaessens)

Meer nieuws

Meer nieuws

.