Zien 📷 Volgers van Pauline De Vos trekken allemaal dezelfde conclusie over haar na foto’s die ze deelt
PMN
📷 Volgers van Pauline De Vos trekken allemaal dezelfde conclusie over haar na foto’s die ze deelt
Foto: Instagram@paulinedevos

Pauline De Vos is op vakantie in Kroatië. De vriendin van Junior Planckaert heeft daar al heel wat foto's gedeeld en doet dat nu opnieuw.

Pauline De Vos is samen met haar vriend Junior Planckaert op vakantie gegaan. Ze verblijven in Kroatië, waar ze in het gezelschap zijn van Stephanie Planckaert en haar gezin.

Op basis van de foto's die we al hebben gezien, kunnen we vaststellen dat ze een geweldige tijd beleven. De fans zijn erg blij dat er regelmatig foto's worden gedeeld, en Pauline heeft nu weer nieuwe beelden gepost.

Blijkbaar kan Pauline genieten van een heerlijk glaasje rode wijn. "Rode wijn, meer moet dat niet zijn," schrijft ze op haar Instagram. Ze heeft ook verschillende foto's van zichzelf met haar glaasje wijn gedeeld.

De volgers van Pauline komen na het bekijken van de foto's tot dezelfde conclusie: "Je ziet er stralend uit," lezen we in de reacties. "Pauline straalt als nooit tevoren!"

Ze draagt een zwarte jurk. "Meer dan geslaagd," vinden haar volgers. "Pauline staat erg goed met deze jurk. Een uitstekende keuze!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.