Hanne Verbruggen van K3 neemt deel aan ‘De Slimste Mens’ maar is er niet gerust in
PMN
Hanne Verbruggen van K3 neemt deel aan ‘De Slimste Mens’ maar is er niet gerust in
Foto: Instagram @hannecarry__

Er is weer een kandidaat bekend voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’. Quizmaster Erik Van Looy heeft nu ook Hanne Verbruggen weten te strikken. Haar kennen we uiteraard van K3.

Dat Erik Van Looy erin slaagde om Hanne Verbruggen te strikken, is een stunt. Normaal doen de meisjes van K3 al hun media-opdrachten samen. Dat geldt zowel voor interviews als voor spelprogramma’s.

Voor Erik Van Looy wilden de bazen van K3 blijkbaar een uitzondering maken. “Naar 't schijnt stond ik al een tijdje op het lijstje”, reageert Hanne in Het Nieuwsblad. “De productie ging ervan uit dat het sowieso een no-go zou worden. Daarom hebben ze de vraag lang niet gesteld.”

Hanne vroeg in eerste instantie bedenktijd aan Erik. “Ik ben een grote fan van het programma en ik vind een quiz plezant, maar het heeft meer met sfeer en gezelligheid te maken dan met het competitieve. En ik denk dat ik me belachelijk ga maken, ik vind mezelf niet de slimste.”

“Waarom ik dan deelneem? Ik zeg graag op alles ‘ja’. Ik hou van een uitdaging en stap graag uit mijn comfortzone. En ik heb zin om mijn kennis bij te tanken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.