Koning Albert en Koningin Paola’s hebben bijzondere boodschap aan hun fans
WVDS
Koning Albert en Koningin Paola’s hebben bijzondere boodschap aan hun fans
Foto: Photonews

Op 2 juli 2024 vierden koning Albert en koningin Paola hun 65-jarig huwelijksjubileum, een indrukwekkende mijlpaal. Het echtpaar lijkt zich nu toch verzoend te hebben.

Hoewel hun huwelijk vele ups en downs heeft gekend, lijkt het paar zich nu vooral te richten op ontspanning. Ze blijven tegenwoordig ook ver weg van de schijnwerpers.

Onlangs deelde prinses Delphine nog een zeldzame foto van haar vader koning Albert, koningin Paola, en haar eigen gezin op sociale media. Deze foto, gepubliceerd ter gelegenheid van de nationale feestdag, symboliseert volgens prinses Delphine een positieve ontwikkeling in hun familiebanden.

Op de dag van hun 65-jarige jubileum verspreidde het paleis een foto van de 90-jarige koning Albert en zijn vrouw koningin Paola, die vier jaar jonger is. Ze werden vastgelegd terwijl ze samen op een bankje zaten in de tuin van hun villa in Frankrijk.

Fans van koning Albert en koningin Paola ontvangen bedankbrief en foto

De felicitaties stroomden binnen voor het koninklijk paar, en als reactie op deze warme wensen stuurden Albert en Paola een bedankbrief, vergezeld van dezelfde foto. Een fan van het koningspaar deelde dit nieuws op Facebook, wat zorgde voor een leuk en uniek aandenken aan deze bijzondere dag.

Abert en Paola 65 jaar getrouwd
Facebook

Meer nieuws

Meer nieuws

.