Koningin Máxima woedend: prinses-onwaardig gedrag van dochter Alexia ook vastgelegd door Britse pers
WVDS
Koningin Máxima woedend: prinses-onwaardig gedrag van dochter Alexia ook vastgelegd door Britse pers
Foto: Photonews

De Nederlandse koninklijke familie is aanwezig bij de Olympische Spelen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn al meerdere malen gespot.

En ook prinses Alexia en kroonprinses Amalia reizen mee. Dat kinderen soms al eens buiten de lijntjes durven kleuren, weet Máxima maar al te goed, vooral omdat dochter Alexia al vaker voor opschudding heeft gezorgd. Er zijn meerdere keren onflaterende foto’s van de prinses uitgelekt.

Prinses Alexia irriteert moeder Máxima tijdens Olympische Spelen

Ook tijdens de Olympische Spelen wist Alexia de woede van haar moeder op te wekken. Terwijl het gezin naar de prestaties van de Olympische zwemmers keek, zat Alexia nonchalant op kauwgom te kauwen. Precies op dat moment legde een fotograaf van de Britse krant The Daily Mail haar prinses-onwaardig gedrag vast.

Het incident wordt druk besproken op X. Het is duidelijk dat moeder Máxima niet blij is met het gedrag van haar middelste dochter. “Moeder eerst, daarna koningin! Máxima van Nederland kijkt woedend naar tweede dochter Alexia, 19, als ze kauwgom kauwt terwijl ze naar het Olympisch zwemmen kijkt”, schrijft de Britse krant op X.

Meer nieuws

Meer nieuws

.