Ongezien! Prinses Delphine deelt familiefoto met daarop koning Albert en koningin Paola: “Positieve evolutie”
WVDS
Ongezien! Prinses Delphine deelt familiefoto met daarop koning Albert en koningin Paola: “Positieve evolutie”
Foto: Photonews

Prinses Delphine zoekt regelmatig de publieke belangstelling op. Zo deelde ze enkele dagen geleden nog een gouden plaat uit aan onze Belgische trots Sandra Kim. En op de Belgische nationale feestdag komt ze opnieuw met een grandioze verrassing.

Voor haar herkenning en titel heeft de prinses wel heel erg moeten strijden. Haar vader, koning Albert, wilde haar lange tijd niet erkennen als zijn dochter.

Maar nu doet prinses Delphine toch wel iets ongeziens. Ze deelt een foto waarop zijzelf, dochter Joséphine en zoon Oscar en haar partner James samen met koning Albert en koningin Paola poseren.

"Een positieve evolutie vieren", benadrukt Delphine in haar bericht op deze speciale dag voor haar

“Het is ongebruikelijk voor mij om familiefoto’s te delen, maar op deze speciale Belgische nationale feestdag wilde ik een positieve evolutie vieren. Gelukkige 21 juli”, schrijft prinses Delphine bij een familiefoto op haar Instagrampagina.

In de hashtags is te lezen dat de foto dateert van juni dit jaar. De toenadering met haar vader, koning Albert, en vooral ook koningin Paola lijkt dus wel echt de goede kant uit te gaan.

Haar volgers zijn dan ook superenthousiast over de gang van zaken voor prinses Delphine. “Dit is heel mooi. Mensen die in staat zijn het onmogelijke te overstijgen en te groeien in menselijkheid. Alleen maar ‘Bravo’. Fijne feestdag!”

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Delphine de Saxe-Cobourg (@delphine_de_saxe_cobourg)

Meer nieuws

Meer nieuws

.