The Masked Singer Aaron Blommaert wordt speurder in 'The Masked Singer': "De reden waarom VTM mij daar gezet heeft"
PMN
Aaron Blommaert wordt speurder in 'The Masked Singer': "De reden waarom VTM mij daar gezet heeft"
Foto: Photo News

Aaron Blommaert heeft met 'Egotrip' weer een zomerhit beet. Wint hij ook de prijs van 'Zomerhit'? Dat weten we vanavond.

Voor Aaron Blommaert was het een drukke zomer. Het wordt nu tijd om zich stilaan te beginnen te concenteren op 'The Masked Singer'. In het nieuwe seizoen is hij één van de speurders. 

Naast Aaron zijn Tine Embrechts, Ruth Beeckmans, Erik Van Looy, Elisabeth Lucie Baeten, Véronique De Kock, Frances Lefebure en Boris Van Severen de andere speurders. Aaron is blij dat hij deelt uitmaakt van het speurdersteam. Dat zegt hij in Primo.

The Masked Singer is zo’n zot universum waar mijn lievelingsdingen des levens samenkomen: muziek, fantasie en entertainment van de bovenste plank. Ik ben daar vorig jaar absoluut kunnen openbloeien, dus ik wou er zeker nog een keertje bij zijn."

VTM ging akkoord, maar in welke rol kan je Aaron deel laten uitmaken van het programma? "Al was het als cameraman of productie-assistent. Nu, ik heb voor geen van die dingen gestudeerd", is Aaron eerlijk. "VTM heeft me dan maar in het speurdersteam gezet. Ook tof.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.