Mysterieus nieuw duo in The Masked Singer: Kijkers menen te weten wie Space Babe en haar verrassende metgezel zijn
WVDS
Mysterieus nieuw duo in The Masked Singer:  Kijkers menen te weten wie Space Babe en haar verrassende metgezel zijn
Foto: VTM

In de tweede show van The Masked Singer was de verrassing van de avond dat Space Babe niet alleen is. Een verrassend nieuw duo is dus ontwaakt.

Het speurdersteam van de avond: Erik Van Looy, Véronique De Cock, Frances Lefebure en Fien Germijns moesten een nieuwe groep van zes figuren trachten te ontmaskeren. Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, De Mike, Zebra en Space Babe gaven het beste van zichzelf op het podium.

Helaas werd De Mike direct ontmaskerd, want drie speurders dachten te weten wie in het kostuum zat en dat was inderdaad Hugo Sigal. Maar de verrassing van de avond gebeurde wel tijdens het optreden van Space Babe.

Plots gingen ook zijn oogjes open, Space Babe is niet alleen!

Plots gingen de oogjes van de ufo op het podium ook open en begon een tweede stem mee te zingen. “Zijn die met twee?” gilde Fien Germijns bij de eerste noot. De juryleden zijn overtuigd dat Sam Gooris en zijn vrouw Kelly Pfaff in de pakken zitten.

Maar veel kijkers denken nog een ander mogelijke duo te herkennen. “Ik denk Marie Verhulst en Dirk Bosschaert (degene die Samson speelt), het is echt een oudere zware stem.”

Anderen denken dan weer verder op Sam Gooris en Kelly Pfaff, maar eerder in de richting van hun kinderen of een combinatie. “Ik dacht Kenji en Shania Gooris” of “Shania en Sam of Shania en Kenji", lezen we online.

Meer nieuws

Meer nieuws

.