Sam Gooris laat weten hoe de reis naar Australië is verlopen
PMN
Sam Gooris laat weten hoe de reis naar Australië is verlopen
Foto: Photo News

Sam Gooris konden we een hele zomer op televisie zien. Hij bracht zowel op ‘Tien Om Te Zien’ als op ‘Zomerhit’ zijn nummer ‘Arrivederci’. Het lukte hem niet om ‘Zomerhit’ te winnen.

Sam Gooris zien we binnenkort terug op televisie, dit keer in het gezelschap van zijn gezin. Er komt immers een nieuw seizoen van ‘Expeditie Gooris’ aan.

De zanger laat in TV-Familie weten hoe de reis is verlopen. “We zijn naar Australië geweest en het was een fantastische reis. Ik ben zo dankbaar dat we op al die mooie plekken in de wereld mogen vertoeven.”

Sam geniet erg van die gezinsreizen. “Ik ben vooral heel dankbaar om dit samen te doen met mijn vrouw Kelly en mijn kinderen Shania en Kenji.” We zijn intussen al toe aan het vierde seizoen.

“In het eerste seizoen van ‘Expeditie Gooris’ is mijn frank gevallen dat ik altijd te weinig genoten heb van quality time met het gezin”, gaat Sam verder. “Ik had er nooit bij stilgestaan toen Shania en Kenji schoolplichtig waren. En ze worden zo snel groot. Gelukkig hebben we veel van die tijd nu al kunnen inhalen op die prachtige reizen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.