Fans laaiend enthousiast over bekende gezichten in nieuwe #LikeMe-cast: "Zo benieuwd… nu ga ik zeker en vast kijken"
WVDS
Fans laaiend enthousiast over bekende gezichten in nieuwe #LikeMe-cast: "Zo benieuwd… nu ga ik zeker en vast kijken"
Foto: VTM

De opnames voor nieuwe afleveringen van #LikeMe zijn gestart en een nieuwe cast moet de jonge fans onder anderen Pommelien Thijs en Maksim Stojanac doen vergeten.

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia, die samen met haar twee mama’s naar Middelkerke verhuist om er mode te studeren. Wie weet is “‘#LikeMe’ aan zee” een even grote springplank voor de piepjonge cast.

Luc Appermont en Bart Kaëll gaan de uitdaging aan, Jean en Pierre François stappen in #LikeMe

Leuk is dat de jonkies alvast het gezelschap krijgen van doorgewinterde BV’s als Luc Appermont en Bart Kaëll, alias Jean en Pierre François. Jean en Pierre François zijn twee welgestelde gepensioneerden die veel tijd op hun zeilboot doorbrengen.

“Op onze leeftijd hebben we niks meer te bewijzen of te verliezen”, aldus Bart bij Het Laatste Nieuws. “We pakken dus alles aan wat ons leuk lijkt en dit hoort daar zeker bij. Een typetje spelen ligt ver buiten onze comfortzone, maar dat maakt het net zo leuk.”

Op Instagram zijn de reacties alvast heel lovend over hun keuze om mee te spelen in #LikeMe. "Zo benieuwd… nu ga ik zeker en vast kijken. Wanneer komt het op televisie? Ik kan niet wachten. Jullie zijn top”, “Zalig! Veel succes, jullie zullen dat super doen” of “Zo tof. Veel plezier”. De opnamen lopen nog tot eind oktober en de uitzending is voorzien vanaf januari 2025.

Meer nieuws

Meer nieuws

.