Jorina uit 'Blind Getrouwd' eerlijk over Jidse: "Schrok wel even"
LHX
Jorina uit 'Blind Getrouwd' eerlijk over Jidse: "Schrok wel even"
Foto: VTM

De Lierse Jorina Van Rompaey is in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Jidse Degraeve. Voorlopig lijkt het een uitstekende match te zijn.

Het huwelijksfeest van Jorina en Jidse was een succes. Veel stress hadden de twee niet en algauw was het ijs gebroken. "Ik zag Jidse staan en dacht: ja, laat het avontuur maar starten", vertelt Jorina aan TV-Familie.

Ze zag al meteen enkele redenen waarom de experten een match zien tussen hen. Zo bleek uit Jidses trouwgeloften dat hij net als zij een echt familiemens is. Daarnaast voelde ze ook de fysieke aantrekking. "Ik begrijp waarom Ingeborg hem een teddybeer vindt. Hij heeft zo'n hoge aaibaarheidsfactor."

Wat ze dan weer niet verwachtte, is dat Jidse vijf jaar jonger is dan zij. "Mensen die mij niet kennen, zullen het niet aan m'n gezicht hebben gezien, maar ik schrok wel eventjes toen hij zijn leeftijd zei", geeft ze toe.

Gelukkig kan ze het leeftijdsverschil wel relativeren: vijf jaar is niet zoveel als je rond de dertig bent. "Het gaat vooral over hoe je in het leven staat, vindt ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.