‘Hondje van Tanja Dexters gestorven op dramatische manier’
PMN
‘Hondje van Tanja Dexters gestorven op dramatische manier’
Foto: Instagram@tanjadexters

Tanja Dexters (47) heeft geen goed nieuws te melden. Haar chihuahua Rose is plotseling gestorven. Tanja geeft wat meer uitleg.

Tanja Dexters is bijzonder aangeslagen door de plotse dood van haar hondje Rose. De chihuahua is begin september op een dramatische manier gestorven. Tanja is zeer aangeslagen.

Het hondje van Tanja is doodgebeten door de Mechelse herder van de buurvrouw, die ook getraind is als politiehond. Die heeft Rose aangevallen, met alle gevolgen van dien. “Rose vond een opening in de tuinomheining en de hond van de buurvrouw ontsnapte door een halfopen dakraam”, legt Tanja uit in Het Laatste Nieuws. “We hebben het niet zien gebeuren, maar die Mechelse herder had Rose snel te pakken. Haar lijfje was nog intact, maar bij de dierenarts was het meteen duidelijk dat haar hersenen geraakt waren.”

De dierenarts beloofde Tanja te bellen als er meer nieuws was. Dat kwam er snel. “Een half uur na mijn bezoek kreeg ik al telefoon: ze had een inzinking gekregen.”

Tanja draagt nu de as van Rose bij zich. “Haar as is verwerkt in een gouden ketting met een hangertje ‘R’ van Rose, en een wit steentje. Daarnaast heb ik nog een zilveren ketting met een klaverblaadje in een roze kleur, als verwijzing naar haar naam. Zo is ze toch altijd dichtbij mij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.