André Hazes bijzonder kwetsbaar: "Schaam me dood"
LHX
André Hazes bijzonder kwetsbaar: "Schaam me dood"
Foto: Photonews

Met André Hazes gaat het momenteel erg goed, maar dat is niet altijd zo geweest. In de voorbije jaren rekende hij af met een zware verslaving.

Hoe André Hazes zich de hel op aarde voorstelt? Zoals de maanden vóór zijn opname in de ontwenningskliniek. "Ik was er toen lichamelijk wel, maar geestelijk niet", zegt hij in Humo.

Hij is zich erg bewust van de impact die die periode op zijn vriendin Monique Westenberg en hun zoontje Dré gehad heeft. "Hoe ik in die maanden de moeder van mijn zoon heb behandeld, ik schaam me dood."

"En mijn zoon wilde niet meer met zijn vader mee! Het was de ergste tijd van mijn leven. Ik zal er alles aan doen om het nooit meer zo ver te laten komen."

Hij was niet alleen verslaafd aan alcohol, maar ook aan cocaïne, slaappillen en kalmerende tabletten. Dat is nu gelukkig volledig verleden tijd.

"Als ik nu op vrijdag en op zaterdag twee goeie optredens heb gegeven, dan bestaat er voor mij niks heerlijkers dan op zondagochtend meteen naar mijn vrouw en mijn kind te rijden en met z'n drieën op de band een filmpje te bekijken", klinkt het. Wat een verschil met vroeger!

Meer nieuws

Meer nieuws

.