Expert onthult: Het hof wilde dezelfde fout bij Kate Middleton niet herhalen
WVDS
Expert onthult: Het hof wilde dezelfde fout bij Kate Middleton niet herhalen
Foto: Mr Pics / Shutterstock.com

Een week geleden maakte de Britse prinses Kate bekend dat ze door de dokters kankervrij verklaard is.

De Britse royalty-auteur Robert Jobson, die al 30 jaar over dit onderwerp schrijft, vond het nu het meest geschikte moment om een nieuwe biografie over de echtgenote van prins William voor te stellen.

De manier hoe Kate in de koninklijke familie kwam, verschilt heel hard met die van Diana

Hij kaart het verschil aan tussen de echtgenote van William en diens moeder Diana. “Kate was goed voorbereid. Bij Diana kun je niet eens spreken van een voorbereiding. Ze was een meisje van negentien dat voor de leeuwen werd gegooid.”

Het Laatste Nieuws citeert Primo dat William fel werd beïnvloed door zijn grootmoeder, de Queen, in zijn keuze voor Kate Middleton. “Ze wilde dat William zeker was van zijn keuze en dat zijn uiteindelijke bruid goed op de hoogte was van wat van haar verwacht werd. De fout met Diana mocht niet nog eens gemaakt worden.”

Hoewel Kate beter voorbereid was, is dat volgens de auteur geen garantie op succes. “De Queen wilde ook dat Kate de kans kreeg om het ‘vak’ te leren kennen. Maar uiteindelijk weet je toch niet wat het is tot je er echt middenin zit. Zeker voor iemand van wie de familie altijd hard heeft moeten werken om de kost te verdienen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.