Jorina trouwt maandag in ‘Blind Getrouwd’ en heeft, nog voor ze getrouwd is, fantastisch nieuws te melden
PMN
Jorina trouwt maandag in ‘Blind Getrouwd’ en heeft, nog voor ze getrouwd is, fantastisch nieuws te melden
Foto: VTM

Na een weekje onderbreking is er maandag opnieuw een aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Er trouwen weer nieuwe koppels, en er komt ook een pijnlijk moment aan.

Nieuw dit seizoen in ‘Blind Getrouwd’ is dat de kandidaten op voorhand kennismaken met hun schoonouders. Alsof blind trouwen niet spannend genoeg is, komt er nog een extra stressfactor bij, en dat laat zich wel voelen.

De 32-jarige Jorina Van Rompaey uit Lier is de derde bruid die gaat trouwen. Ze krijgt van de experten vrij spel om haar man te kiezen. Wie het wordt, blijft nog tot maandagavond een goed bewaard geheim.

Jorina overwon haar overgewicht

Jorina heeft ook goed nieuws te melden: ze overwon haar overgewicht. “Jaren geleden viel ik 15 kilogram af, en daardoor is mijn garderobe wel wat veranderd. Mijn zussen noemen het soms mijn nieuwe imago, omdat ik me nu wel een keer sexier durf te kleden,” legt ze uit.

“Ik denk dat ik een heel ander trouwkleed ga kiezen dan acht jaar geleden, omdat ik mijn vormen nu meer in de kijker durf te zetten. Op onze trouwdag zal mijn man me voor het eerst zien, dus mijn vormen mogen dan wel wat gezien worden. Ik ga voor ‘boenk erop!’,” lacht Jorina.

Maar voor het zover is, staat er eerst nog een kennismaking met haar toekomstige schoonvader op het programma. Het is mogelijk nog stresserender dan blind trouwen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.