Dany Verstraeten reageert op opmerkingen die hij krijgt over zijn laatste nieuwsuitzending: “Zo iemand ben ik niet”
PMN
Dany Verstraeten reageert op opmerkingen die hij krijgt over zijn laatste nieuwsuitzending: “Zo iemand ben ik niet”
Foto: Photonews

Een jaar geleden ging Dany Verstraeten met pensioen. Hij werd op een schitterende manier uitgewuifd als nieuwsanker, met iedereen verzameld op de nieuwsset.

Dany Verstraeten blikt bij Het Laatste Nieuws terug op die laatste nieuwsuitzending. “Ik wist niet wat mijn collega’s voor mijn afscheid in petto hadden, maar die laatste uitzending was fantastisch.”

“Koen en Kris Wauters die een afscheidslied voor me zongen, en alle collega’s, vrienden en zelfs familie op de set in de nieuwsstudio: ik was echt aangedaan en gecharmeerd. Ik denk dat er nog nooit zoveel volk op een nieuwsset aanwezig was.”

Dany Verstraeten zegt geen "huilebak" te zijn en vond dat hij zich niet mocht laten gaan tijdens z'n laatste nieuwsuitzending

Toch kreeg Dany na die laatste nieuwsuitzending commentaar. Er werd hem gezegd dat het vreemd was dat hij niet had geweend. “Ik ben sowieso geen huilebalk, maar ik vond ook dat ik me niet helemaal mocht laten gaan omdat we nog volop in uitzending waren,” licht hij toe.

“Bovendien voelde dat voor mij ook niet als een definitief afscheid. Ik verdween dan wel uit VTM NIEUWS, maar VTM verdween niet uit mij. De banden met de collega’s, die zijn voor het leven. Met sommigen spreek ik nog altijd af.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.