Staf Coppens geeft het antwoord: “Of ik terug naar België verhuis?”
PMN
Staf Coppens geeft het antwoord: “Of ik terug naar België verhuis?”
Foto: VTM

Staf Coppens heeft weer een drukke zomer achter de rug. Hij runt een camping in Zweden. We kunnen het elke donderdagavond zien in ‘Camping Coppens’ op VTM.

Staf Coppens leeft in Zweden zijn droom. De kinderen van de tv-maker hebben het er ook naar hun zin. Zo moest zijn zoon Beau deze zomer een belangrijke keuze maken.

“In Zweden geldt er leerplicht tot 16 jaar; Beau heeft zijn middelbare school inmiddels achter de rug. Hij kon kiezen om te gaan werken of voort te studeren,” legt Staf uit in Story.

“Hij heeft voor het tweede gekozen, al is het nog een heel brede studierichting. Nora moet haar laatste jaar van de middelbare school doen.”

Staf Coppens zegt dat de kans dat hij terug naar België verhuist bijzonder klein is

Staf krijgt ook vaak de vraag of hij nog terugkeert naar België. “De kans dat ik ooit terug naar België verhuis is bijzonder klein,” geeft hij een duidelijk antwoord. “Ik hou enorm van Zweden.”

“Niet alleen omwille van de natuur; de mensen zijn ook chill. In België leefde ik in een rush; hier dicteert het leven mij minder. En vooral: je hebt geen stress door files.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.