Erik Van Looy’s nieuwste project onthuld: Wie wordt Strafste Jurylid ter Wereld?
WVDS
Erik Van Looy’s nieuwste project onthuld: Wie wordt Strafste Jurylid ter Wereld?
Foto: Play4

Binnen enkele weken strijden 34 knappe kandidaten voor de titel van De Slimste Mens ter Wereld. Maar Erik Van Looy stunt opnieuw met een nieuw project.

Wie speelt er naast de kandidaten nog een ontzettend belangrijke rol? Natuurlijk, de juryleden. Ook bij hen werd een lichte competitiedrang opgemerkt, want juryleden spelen evenzeer graag spelletjes.

Vandaar organiseert Erik Van Looy samen met zijn tien jaar zetelend jurylid Jeroom vanaf maandag 30 september een vrolijk trainingskamp om hun kunnen en weten te meten in ‘Kamp Jeroom’.

Nieuwe jurycompetitie in Kamp Jeroom, wie wordt Strafste Jurylid ter Wereld?

In het programma zullen dagelijks drie duo’s het tegen elkaar opnemen in drie proeven. Elk duo bestaat uit een jurylid en zijn of haar partner in crime.

In acht afleveringen zullen 24 juryleden het gedurende twee weken tegen elkaar opnemen. De eerste drie juryleden die een kans maken op de titel zijn al bekend: Amelie Albrecht, Jonas Geirnaert en Pedro Elias. En de prijs? Een van hen zal gekroond worden tot Strafste Jurylid ter Wereld.

“Mijn rol is klein en simpel: ik verwelkom al mijn juryleden en hun spelpartners en bespreek na elke proef samen met Jeroom hun prestaties. We hebben al hard gelachen met de overgave van de duo’s en dan moeten we nog beginnen aan het echte werk,” vertelt Erik Van Looy over zijn nieuwe rol.

Meer nieuws

Meer nieuws

.