Annelien Coorevits en haar zus schakelden de hulp in van Olivier Deschacht: “Zijn plan was wel apart”
PMN
Annelien Coorevits en haar zus schakelden de hulp in van Olivier Deschacht: “Zijn plan was wel apart”
Foto: Photonews

Annelien Coorevits neemt deel aan het programma Celebrity Klopjacht. Ze doet dat samen met haar zus Stephanie. Je kunt het programma bekijken bij Play4.

Voor haar deelname aan Celebrity Klopjacht schakelde Annelien Coorevits de hulp in van haar ex-man Olivier Deschacht. Op het eerste gezicht een verrassende keuze. “We moesten op voorhand een lijst van BV’s en vrienden geven die ons zouden kunnen helpen,” legt de blondine uit in Humo.

“Mijn zus Stephanie en ik kennen geen BV’s die ons zouden kunnen helpen. Ik heb mijn vrienden van Over de Oceaan opgeschreven. En Olivier. We wonen niet ver van elkaar, dus dat was praktisch.”

Annelien Coorevits deed tijdens haar deelname aan Celebrity Klopjacht een beroep op haar ex-man Olivier Deschacht

Olivier Deschacht kreeg ook de speurders over de vloer. Hij heeft de speurders langs alle kanten belogen. “Ollie heeft dat heel goed gedaan,” vindt Annelien.

Van de productie moest Olivier een kistje zien te bezorgen aan Annelien en Stephanie. “Hij had daar wel een apart plan voor,” vult Stephanie aan. “Hij stak het kistje in de koelkast met het idee: daar kijken de speurders nooit. Wie komt daar nu op?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.