Frans Bauer vraagt hulp aan volgers voor gloednieuwe show: Ze komen met verrassende suggesties
WVDS
Frans Bauer vraagt hulp aan volgers voor gloednieuwe show: Ze komen met verrassende suggesties
Foto: Instagram @fransbauer

Frans Bauer is ontzettend geliefd als zanger in Nederland en België. De sympathieke zanger blijft onder die constante aandacht steeds zijn bescheiden zelve, wat hem enorm siert.

Frans Bauer gaat binnenkort nog eens heel groot uitpakken. Hij is een show aan het voorbereiden die zal plaatsvinden in Ahoy nog dit jaar.

Op 18 en 19 oktober staat hij in de Rotterdam Ahoy en hij schakelt nu zijn fans in om met hem een keuze te maken voor grootste show. In 2001 zong Bauer nog De Regenboog live met Marianne Weber.

Fans geven verrassende suggesties voor Frans Bauer show in Ahoy

Nu vraagt Frans wie zijn fans als gastartiest zouden willen zien dit jaar. Heel veel mensen willen Marianne Weber nog wel eens terugzien, maar er worden ook verrassende suggesties gedaan, waaronder ook enkele Belgische artiesten.

“Corry Konings”, “Scooter, Laura Lynn, John West”, “DJ La Fuente samen los op het podium! Ratata!”, “Als je toch teruggaat in de tijd zal ik Marianne Weber nemen, anders duet met Lee Towers of Belle Perez”, is een greep uit de namen die zijn fans opgeven. Benieuwd welke gast(en) Frans Bauer zal uitnodigen op het podium.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Meer nieuws

Meer nieuws

.