Hij heeft exact dezelfde leeftijd als zijn vader destijds: Stapt zoon van Jan Smit ook in muziekwereld?
WVDS
Hij heeft exact dezelfde leeftijd als zijn vader destijds: Stapt zoon van Jan Smit ook in muziekwereld?
Foto: Het Schlagerfestival

Jan Smit werd al op tienjarige leeftijd ontdekt en heeft eigenlijk niets anders gekend dan de muziekwereld. Of bijna toch, hij heeft ook iets met voetbal.

De Nederlandse zanger Jan Smit is al sinds zijn derde levensjaar supporter van FC Volendam. De club zat zo diep in zijn hart dat hij er 10 jaar lang een verantwoordelijke functie heeft uitgevoerd, maar vorig jaar kwam daar een einde aan.

Jan Smit opnieuw bezig met muziek: "Het vuur brandt weer"

Sindsdien is Jan Smit opnieuw bezig met muziek. “Het vuur brandt weer. Muziek maken met anderen, produceren, zelf liedjes schrijven en componeren”, vertelt hij aan Primo.

Jan en zijn vrouw hebben drie kinderen: Fem is 16, dochter Emma is 13 en zoon Senn wordt deze zomer 11. Zoon Senn heeft dus dezelfde leeftijd als destijds zijn vader ontdekt werd. En hij heeft interesse voor het vak.

Jan vertelt openhartig over de talenten van zoon Senn. “Hij wil heel graag acteur of zanger worden. Hij kan ook echt goed zingen.” Of hij in de harde muziekwereld stapt, laat Jan over aan zijn zoon, want de verwachtingen zullen sowieso hoog zijn als ‘zoon van’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.