Meilandjes vertrouwden het niet meer: “Martien heeft een einde gemaakt aan die relatie”
PMN
Meilandjes vertrouwden het niet meer: “Martien heeft een einde gemaakt aan die relatie”
Foto: RTL Boulevard

Martien Meiland (62) zag een einde komen aan zijn relatie met Erica Meiland. Dit gebeurde na zijn coming-out.

Sinds hij bekendheid heeft verworven, heeft Martien intussen wel enkele vriendjes gehad. Het is echter zo dat we deze nooit op televisie hebben gezien. Toen de familie nog in Hengelo woonde, had Martien in 2020 ook een vriend.

“Hij kwam destijds logeren op het château in Frankrijk, en het klikte direct met Martien,” zegt een familiebron tegen TV-Familie. “Er bloeide een romance op.”

“Toen de man terugkeerde naar Nederland, bleef hij contact houden met Martien. Het kwam tot een relatie. De twee waren erg verliefd en konden niet van elkaar afblijven.”

Toen de man tot twee keer toe liet weten niet te kunnen komen maakte Martien Meiland een einde aan de relatie

De man was toen 31 jaar oud. De familie stelde hun relatie echter in vraag, want ze vertrouwden de vriend van Martien niet. “Ze betrapten hem op tegenstrijdigheden.”

“Hij ging in het weekend op een bouwmarkt aan de slag. Op een keer had Martien hem verwacht, maar de man appte dat hij niet kon komen. Hij moest werken, maar die bouwmarkt is op zondag dicht.”

“Hij beloofde een dag later te komen, maar toen appte hij dat hij ziek was. Dat kwam niet geloofwaardig over, waarna Martien een einde maakte aan die relatie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.