Fien Germijns verrast iedereen: “Stond maanden nadien onder spanning en sneed me de adem af”
PMN
Fien Germijns verrast iedereen: “Stond maanden nadien onder spanning en sneed me de adem af”
Foto: Play4

Fien Germijns zien we weer in ‘Switch’. Het programma was er deze zomer later omwille van de sportevenementen die VRT1 uitzond. Nu is het dus weer tijd om te quizzen.

Fien Germijns is in een mum van tijd heel populair geworden. Dat is de VRT niet ontgaan. De presentatrice mocht er dan ook een exclusiviteitscontract tekenen.

Fien zie je op televisie, maar je hoort haar ook op Studio Brussel. Daar presenteert ze samen met Thibault Christiaensen het ochtendblok. Dat doen ze beiden heel graag.

Fien Germijns zegt dat de gewonnen 'Kastaar' bij haar voor extra druk zorgde

De presentatrice won ook een ‘Kastaar’. “Dat ik een Kastaar mocht ontvangen voor mijn tv-werk was een prachtig compliment, want je wordt verkozen door mensen die kijken,” bedenkt Fien zich in Primo. Die ‘Kastaar’ bleef voor haar niet zonder gevolg.

“Dat zorgt wel voor extra druk. Waarom kreeg ik die prijs? Er waren collega’s die het nog beter deden, mensen naar wie ik opkijk. In de maanden daarna heeft me dat toch onder spanning gezet, want ik moest blijven presteren.”

“De Kastaar is een mes dat langs twee kanten snijdt: een fantastische taart met veel kersen, die me echter ook de adem afsneed.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.