Francesco Planckaert in de wolken: Hij heeft mooi nieuws over zoon Devon
LHX
Francesco Planckaert in de wolken: Hij heeft mooi nieuws over zoon Devon
Foto: Eén

Met zijn vrouw Magali Van Houtte heeft Francesco Planckaert drie kinderen: Devon, Noa en Yukka. Devon vierde in juni zijn achttiende verjaardag.

Devon Planckaert is officieel volwassen, en dat betekent dat hij eindelijk zijn rijbewijs mag halen. Geen overbodige luxe in de familie Planckaert, die op het platteland woont en veel over en weer reist tussen de Ardennen en Frankrijk.

Hij is er dan ook al meteen in gevlogen. Op Instagram komt vader Francesco Planckaert met mooi nieuws. "Devon heeft zijn L-rijbewijs!!!", schrijft hij enthousiast.

In het bijhorende filmpje is Devons allereerste rit op de openbare weg te zien. Francesco zit op de achterbank, met twee gordels om, een helm op en een gespeeld ongeruste uitdrukking op zijn gezicht. 

Zijn volgers vinden het hilarisch. "Haha, zalig!", reageren ze. "Heb je het overleefd, Francesco? Je ziet er wat bleekjes uit..." "Je lijkt op je vader nu."

Ook zijn ze onder de indruk van Devons mijlpaal. "Devon doet dat goed, hij is geconcentreerd", klinkt het. "Gefeliciteerd, Devon. Dat komt wel goed met jou achter het stuur." "Jij gaat dat supergoed doen!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Francesco Planckaert (@planckaert_francesco)

Meer nieuws

Meer nieuws

.