Gloria Monserez neemt afscheid: "Heb mezelf beloofd dat ik niet ga wenen"
LHX
Gloria Monserez neemt afscheid: "Heb mezelf beloofd dat ik niet ga wenen"
Foto: Photonews

Vijf jaar geleden werd Gloria Monserez Ketnetwrapper. Deze week neemt ze afscheid.

Donderdag 15 augustus is het zover: de tijd van Gloria Monserez als Ketnetwrapper zit erop. Ze trekt de deur van de Ketnetstudio's voorgoed achter zicht dicht.

"Het werd tijd voor iets anders, en ik wilde stoppen op een moment dat ik het zelf nog leuk vond", zegt ze erover tegen Het Laatste Nieuws. Hoewel het dus volledig haar eigen keuze is om te stoppen, is het toch niet makkelijk voor haar.

"Toen ik mijn afscheidsvideo opnam, werd ik bijvoorbeeld erg emotioneel. En toen we in januari de openingsact van het 'Gala van de Gouden K's' inzongen, heb ik geweend."

Hoe het haar deze donderdag zal vergaan, is nog maar de vraag. "Ik heb mezelf beloofd dat ik niet ga huilen op 15 augustus, maar ik weet niet of dat – eens de camera's stoppen met draaien – gaat lukken."

Wat haar plannen zijn nu haar tijd bij Ketnet voorbij is? Ze heeft net een reisprogramma opgenomen en daarnaast is ze volop bezig met het tweede seizoen van 'De droomfabriek'. Daarnaast is er nog een geheim project, waar ze voorlopig nog niets over mag prijsgeven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.