Pater familias, Eddy Planckaert, geeft antwoord op vraag die iedereen zich stelt
WVDS
Pater familias, Eddy Planckaert, geeft antwoord op vraag die iedereen zich stelt
Foto: Eén

Eddy Planckaert leeft letterlijk als kasteelheer in Frankrijk. Hij heeft samen met de hele familie Planckaert en aanverwanten al bergen werk verzet aan zijn droomkasteel.

Momenteel kunnen de Planckaerts al gasten ontvangen tijdens de zomermaanden dankzij hun glampingconcept. Een concept van sfeer, het organiseren van activiteiten rond het kasteel, en gezellig en lekker eten.

De vernieuwing van het dak was een buitengewone krachtprestatie om dat in orde te krijgen. Daarvan zijn de kijkers van Château Planckaert allemaal getuige.

De vraag die iedereen zich stelt over Château Planckaert

Maar de vraag die veel mensen zich stellen bij dit grote project is: wanneer zal het klaar zijn? En daarop geeft de pater familias een antwoord bij Primo.

“Tegen 1 september verwachten we dat die vergunningen afgeleverd kunnen worden,” want de familie wil het kasteel voor 70% inrichten als hotel. “Daarna gaan we een maand of zes eens flink doortrekken.”

“Ik hoop dat we tegen volgend jaar na de zomervakantie klaar zijn. Of zo goed als, denk ik toch,” aldus Eddy Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.