“Pauline De Vos had na twee jaar nog steeds geen antwoorden gekregen van Junior Planckaert"
PMN
“Pauline De Vos had na twee jaar nog steeds geen antwoorden gekregen van Junior Planckaert"
Foto: Photonews

Er is een einde gekomen aan de relatie tussen Junior Planckaert en Pauline De Vos. Er waren al langer geruchten, maar die werden altijd ontkend. Helaas zijn ze nu toch uit elkaar.

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben besloten om elk hun eigen weg te gaan. De fans van de Planckaerts vinden het jammer dat de twee uit elkaar zijn. Ze hadden het veel liever anders gezien.

Een intimi geeft in Dag Allemaal meer uitleg over de liefdesbreuk van Junior en Pauline. Er was wel iets waar zij het moeilijk mee had bij hem. “Dat is zijn besluiteloosheid,” licht de intimi toe.

“Na twee jaar relatie vroeg ze zich nog altijd af hoe hun toekomst samen eruit zou gaan zien. Dat zij in Waregem bleef wonen, leek Junior best oké te vinden. Natuurlijk zat ze met wat vragen. Samenwonen? Waar dan? En wat met kinderen?”

Na twee jaar wist Pauline De Vos nog steeds niet hoe haar toekomst met Junior Planckaert eruit zou zien

Het is nu aan Junior om zijn lessen te trekken uit de stukgelopen relatie. Dat begint met na te denken over wat hij nu écht wil in de toekomst. “De vragen waar Pauline mee bleef zitten, moet hij nu beantwoorden voor zichzelf. Het kan hem helpen in een nieuwe relatie.”

“Junior Planckaert is met zijn 32 jaar nog jong, maar ook weer niet. Veel leeftijdsgenoten staan veel verder dan hij. Misschien is dit een uitgelezen moment om wat knopen door te hakken in zijn eigen leven, voordat hij weer aan een nieuwe relatie begint.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.