Siska Schoeters kruipt door het oog van de naald en ontsnapt aan erger: “Zat er op een bepaald moment heel dichtbij”
PMN
Siska Schoeters kruipt door het oog van de naald en ontsnapt aan erger: “Zat er op een bepaald moment heel dichtbij”
Foto: VRT

Siska Schoeters (42) doet het een stuk rustiger aan. De presentatrice keert binnenkort wel even terug op het scherm. Ze is dan weer de presentatrice van ‘Zomerhit’.

In de Radio 2-podcast ‘De Zandloper’ doet Siska Schoeters een bekentenis. Op een bepaald moment werd het haar allemaal wat te veel, en ze stond toen op het randje van een depressie.

Vanaf het moment dat Siska de overstap maakte naar Radio 2, nam ook haar televisiewerk fors toe. “Op dat moment presenteerde ik ‘De madammen’, deed ik een item in ‘Iedereen beroemd’, was ik sidekick bij ‘De ideale wereld’ en nam ik ‘Durf te vragen’ op. Dat was te veel,” citeert Het Laatste Nieuws haar.

Siska Schoeters nam wat veel hooi op haar vork en balanceerde op het randje van een burn-out

De presentatrice zat negen weken thuis. “Toen kon ik enkel nog naar Klara luisteren en drie keer per week naar mijn psycholoog heen en weer rijden. Ik noem het geen burn-out, maar ik heb die burn-out wel een kusje gegeven. Ik zat er op een bepaald moment heel dichtbij.”

Siska kwam er uiteindelijk wel weer bovenop. “Dankzij mijn psycholoog, mijn vriendinnen en mijn goede management. Mijn management had me trouwens eerder al gewaarschuwd dat het te veel was. Ik had er toen geen oren naar, maar daar leer je wel van. Vier jaar later werk ik nog steeds hard, maar ik plan het allemaal beter.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.