Siska Schoeters onthult héél straffe ambities: "Binnen vijf à tien jaar"
LHX
Siska Schoeters onthult héél straffe ambities: "Binnen vijf à tien jaar"
Foto: Photonews

Siska Schoeters heeft op haar 42ste al heel wat bereikt. Eerste werkte ze jarenlang bij de radio, maar tegenwoordig is ze ook op televisie te zien.

Na vele jaren bij Studio Brussel stapte Siska Schoeters in 2019 over naar Radio2. Sindsdien heeft haar carrière een enorme vaart genomen. Ze is een van de best betaalde gezichten van de VRT en heeft zowel op de radio als op televisie al veel mooie programma's gemaakt.

Als het aan haar ligt, blijft ze nog lang in de media. "Ik denk dat ik nog wel even meekan. Ik ben pas op kruissnelheid gekomen vanaf mijn veertigste", zegt ze in de podcast 'Peter Van de Veire & De zandloper'.

Wat ze dan nog zou willen bereiken? Haar ambities reiken ver, zo blijkt. "Ik zou graag binnen vijf à tien jaar beginnen met een talkshow, en die dan 20 jaar doen. Een keer per week."

Ze zou heel graag een klassieker maken. "Ik geloof in een Siska-show. Die hoeft niet rond mij te draaien, maar ik mag er wel praten met de mensen op mijn manier."

"Dat mag op een zaterdagavond zijn. Dat hoeft niet altijd een miljoen kijkers te hebben. Maar iets waarvan je zegt: 'Amai, dat heeft vijftien seizoenen gelopen.' Een carrière als die van haar Radio2-collega Luc Appermont zou ze dan ook helemaal zien zitten. "Ik wil graag een Luc Appermont worden", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.