Zita Wauters deelt groot nieuws: "Mag het eindelijk zeggen"
LHX
Zita Wauters deelt groot nieuws: "Mag het eindelijk zeggen"
Foto: Photonews

Deze zomer strijden opnieuw twintig Vlaamse artiesten voor de 'Zomerhit'. De opnames vinden plaats op maandag 12, dinsdag 13 en zaterdag 31 augustus in Blankenberge.

Op 12 en 13 augustus zullen alle twintig genomineerden hun song komen zingen op het 'Zomerhit'-podium. Wie dat zijn, werd begin deze maand al aangekondigd.

Nu is ook de exacte line-up bekend. "Ik moet iets superleuks en superbelangrijks vertellen", begint Zita Wauters een boodschap op Instagram. "Ik mag eindelijk zeggen wie je wanneer kan zien op ons 'Zomerhit'-podium."

"Dat zijn uiteraard onze twintig genomineerden, maar er zijn ook een paar 'speciallekes'", onhult ze. Die 'speciallekes' zijn Novastar en 2 Fabiola op 12 augustus en Laura Omloop en Fabiow op 13 augustus.

De grote finale vindt vervolgens plaats op 31 augustus. Die wordt live uitgezonden. Net als vorig jaar neemt Zita Wauters de sociale media en de interviews achter de schermen voor haar rekening. Siska Schoeters en Niels Destadsbader presenteren de shows op het podium.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.