Zita Wauters moet opboksen tegen vooroordelen en bodyshaming: “Daar probeer ik me aan op te trekken”
WVDS
Zita Wauters moet opboksen tegen vooroordelen en bodyshaming: “Daar probeer ik me aan op te trekken”
Foto: Instagram@zitawauters

Zita Wauters voelt zich super in haar rol als werkende vrouw. Met haar neus in de boeken zitten was niet echt haar ding.

En het gaat goed met Zita, die ook deze zomer achter de schermen bij Zomerhit aan de slag is. Daarnaast is ze de laatste maand al verscheidene keren van haarkleur veranderd voor een mysterieuze opdracht.

Zita aan het werk voor VRT met een prioriteitscontract geeft garanties

VRT heeft haar intussen ook een ‘prioriteitscontract’ gegeven, zoals Pommelien Thijs. VRT heeft dus nog heel wat plannen met deze jonge dame.

Dat Zita Wauters dikwijls omschreven wordt als ‘de dochter van’ Koen Wauters en Valerie De Booser, moet ze gewoon aanvaarden, maar ze probeert op eigen kracht haar pad te volgen.

Zita werd ook al slachtoffer van bodyshaming. “Jammer genoeg moet ik dat erbij nemen. Maar ik zal er altijd voor blijven strijden dat zoiets niet oké is,” vertelt de 19-jarige Zita aan Dag Allemaal.

Ze trekt zich op aan alle warme reacties. “Ik zie ook de goede kanten, zoveel mensen zijn lief voor mij. Daar probeer ik me aan op te trekken, in plaats van me neer te laten halen door een paar azijnpissers.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.